Finskspråkig förskollärare/barnskötare sökes till Uppsala!

Arbetsplatsbeskrivning

I Luthagens enhet finns elva kommunala förskolor med närhet till Stabbyskogen, Biotopia och Botaniska trädgården. Vi har ett utarbetat system för nätverk och samverkan inom en rad olika pedagogiska och organisatoriska områden. Varje förskola har en utvecklingsgruppsledare som leder det pedagogiska arbetet på förskolan och ingår i Luthagens enhets utvecklingsgrupp, vilken leds av Förskolechefen, samt en platsansvarig som leder det dagliga organisatoriska arbetet.
Hällby förskola ligger i Luthagen vid Stabbyskogen och vi har nya, fina lokaler, material och gård. Förskolan är uppdelad i fyra hemvister med barn mellan 1-5 år. Uppsala Kommun är förvaltningsområde för finska och en av våra hemvister är finsktalande.
Läs gärna mer om vår förskola på: www.hallbyforskola.uppsala.se

Arbetsuppgifter

Vi söker finsktalande förskollärare och/eller barnskötare som har vilja, engagemang och drivkraft för att vara med och skapa förskolor med hög kvalitet.
Vi söker dig som är trygg i rollen att leda den pedagogiska verksamheten på förskolan. Tillsammans med dina kollegor skall du ta tillvara på barnens upptäckarlust och kreativitet och skapa en utvecklande och stimulerande lärmiljö.
Som förskollärare/barnskötare hos oss får du kontinuerlig fortbildning, du får ta mycket eget ansvar och egna initiativ och har möjlighet att påverka vår verksamhet i stor utsträckning.

Kommentit