Rusukin lastentoiminnan koordinaattori esittäytyy


Hei! Olen Anna Kotila-Ioannou, aloitin keväällä Rusukin lastentoiminnan koordinaattorina ja tulen syksystä alkaen ohjaamaan Rusukin avointa esikoulua, perhekerhoa ja Suomi-koulun ohjaajia.

Tieni Ruotsiin on kulkenut Pohjois-Pohjanmaalta USA:n, Helsingin, Islannin ja Eestin kautta. Aiemmin olen työskennellyt taide-, media-, ja kulttuurialalla ja sittemmin olen opiskellut kotieläintieteitä ja eläinlääketiedettä. Asun tällä hetkellä Sigtunassa ja minulla on kaksi lasta; 3-vuotias Sofia ja pian kaksi täyttävä Estella.

Odotan innolla syksyn tapaamisia, meillä on kivoja suunnitelmia kaudelle. Toivotan kaikki uudet ja vanhat Rusukkilaiset lämpimästi tervetulleeksi pian alkavaan syksyn lasten toimintaan! Minulle voi laittaa viestiä, palautetta, toivomuksia ja ideoita spostilla: rusukki@gmail.com.

Kommentit