Nuorisoneuvonpito 7. huhtikuuta | Samråd för ungdomar 7e april
Uppsalan kunta ja Fredens Hus kutsuu kansallisten vähemmistöjen nuoret neuvonpitoon 7. huhtikuuta


Träff för ungdomar från de nationella minoriteterna (samråd)

Torsdagen den 7 april klockan 17.15 leder Fredens Hus i samarbete med Uppsala kommun en träff för ungdomar som tillhör de nationella minoriteterna. Träffen sker i Stadshuset, Uppsala. Adress: Stadshusgatan 2, 753 21, Uppsala.

Det finns inga förväntningar, du kan komma in och bara säga hej. Målet är att samla unga och berätta mer om deras rättigheter. Träffen riktar sig till dig som identifierar dig som rom, same, sverigefinne, jude eller tornedaling och bor i Uppsala kommun.

Under träffen kommer vi bjuda på fika, prata om mänskliga rättigheter och göra roliga samarbetsövningar. För att vi ska veta hur många som kommer, behöver du anmäla dig till träffen. Det gör du genom att mejla ditt namn och om du har någon allergi eller matpreferens till Antonio@fredenshus.se.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte med att höra av dig till oss. Du kan mejla till samma adress Antonio@fredenshus.se.

Vi ses den 7 april!


Under 2022 kommer vi ordna fyra träffar. 7 april, 12 maj samt 15 september och 24 november. Samtliga träffar kommer vara på en torsdag med samma starttid, 17:15

Läs mer om Uppsala kommuns samarbete med Fredens Hus:

https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/nyheter-och-pressmeddelanden/2020/nytt-samarbete-med-fredens-hus-om-romers-rattigheter2/Kommentit