Tapaaminen kansallisten vähemmistöjen nuorille 21. marraskuuta

 


Fredens Hus ja Uppsalan kunta kutsuu kansallisten vähemmistöjen nuoret tapaamiseen 21. marraskuuta klo 17.15 Kaupungintalolle.


Träff för ungdomar från de nationella minoriteterna (samråd)

Tid: Måndagen den 21 novemberber klockan 17:15 
Plats: Stadshuset, Uppsala. Adress: Stadshusgatan 2, 753 21, Uppsala

Det finns inga förväntningar, du kan komma in och bara säga hej. Målet är att samla unga och berätta mer om deras rättigheter. Träffen riktar sig till dig som identifierar dig som rom, same, sverigefinne, jude eller tornedaling och bor i Uppsala kommun. Under träffen kommer vi bjuda på fika, prata om mänskliga rättigheter och göra roliga samarbetsövningar. För att vi ska veta hur många som kommer, behöver du anmäla dig till träffen. Det gör du genom att mejla ditt namn och om du har någon allergi eller matpreferens till Antonio@fredenshus.se.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte med att höra av dig till oss. Du kan mejla till samma adress Antonio@fredenshus.se.

Vi ses den 21 november!

Denna träff blir sen sista för året. Mer information om träffar under 2023 kommer vid årskiftet. Läs mer om Uppsala kommuns samarbete med Fredens Hus: https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/nyheter-och-pressmeddelanden/2020/nytt-samarbete-med-fredens-hus-om-romers-rattigheter2/


Kommentit